Select Page

El regatista del Club Nàutic d´Altea es fa amb l´or absolut d´esta modalitat de vela lleugera olímpica.

Gonzalo Suárez és el nou campió d’Espanya de la classe ILCA 7 i també de l’Olympic Week 2024, en imposar-se a la classificació general, després de quatre dies de competició en aigües d’Alacant.

El Campionat d’Espanya d’ILCA 7 ha tingut tota mena de condicions, a excepció de la segona jornada en què no hi va haver vent; a la resta hi va haver vents suaus, forts i en la última vents mitjans entre els 10-12 nusos al principi i arribant als 17 al final i en què va haver-hi diversos avisos generals amb bandera negra.

Suárez arribava a l’últim dia del Nacional d’ILCA 7 amb un còmode avantatge, encara que, amb tres mànigues al davant, tampoc no podia perdre de vista els seus perseguidors. És per això que encara que va fer un 13 a la primera prova del dia -sisena del global-, va tancar el campionat amb un 1-2, per confirmar així la seua clara victòria.

A l’Olympic Week d’ILCA 7 d’Alacant hi han participat un total de 67 regatistes procedents de cinc països: Alemanya, Bèlgica, Gran Bretanya i Polònia. I al Campionat d’Espanya set federacions territorials: Andalusia, les Balears, les Canàries, Catalunya, la Comunitat Valenciana, Galícia i la Regió de Múrcia.

Suárez viatjarà a Atenes, Grècia, per defensar els colors nacionals al Campionat d’Europa d’ILCA 7.